PARASTA PALVELUA JO VUODESTA 1990.

ETUSIVU    -    YRITYS    -    PALVELUT    -    UUTISET    -    YHTEYSTIEDOT

UUTISET


16.3.2015 Uusi venttiilihuollon huoltoauto

Flowplus Oy:n venttiilihuolto Kotkassa on ottanut käyttöön hyvin varustellun huoltoauton, joka mahdollistaa huoltotöiden suorittamisen suoraan kentällä.

Autoon on mahdollista tutustua Kunnossapitoforum-messuilla Tampereella 25-26.3.2015 osastollamme 201.

Tervetuloa!

1.1.2015 Flowplus uudet yhteystiedot

JMJ Käämintä Oy, Pumppuhuolto Nikula Oy ja Sähkö-Alila Oy sulautuvat 31.12.2014 emoyhtiöön Flowplus Oy, jolloin edellä mainittujen yhtiöiden, JMJ Käämintä Oy:n, Pumppuhuolto Nikula Oy:n ja Sähkö-Alila Oy:n yhteystiedoissa tapahtuu seuraavat muutokset.

1. LASKUTUSOSOITE

Kaikki laskut 1.1.2015 alkaen tulee lähettää:
a) Sähköisesti
Verkkolaskuosoite: 003724813241
Verkkolaskuoperaattori: Itella Information Oy
Operaattorin välittäjäntunnus: 003710948874

b) Paperilaskuina
Flowplus Oy, PL 95794, 00021 LASKUTUS

2. YHTEYSTIEDOT

Katso paikkakuntakohtaiset yhteystiedot tästä >>

Kaikkien yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat myös muuttuneet muotoon etunimi.sukunimi@flowplus.fi.10.11.2014 Tiedote liiketoiminnan keskittämisestä emoyhtiö Flowplus Oy:lle

JMJ Käämintä Oy, Pumppuhuolto Nikula Oy ja Sähkö-Alila Oy sulautuvat 31.12.2014 Flowplus Oy:öön, jolloin edellä mainittujen yhtiöiden, JMJ Käämintä Oy:n, Pumppuhuolto Nikula Oy:n ja Sähkö-Alila Oy:n liiketoiminnat varoineen ja velkoineen siirtyvät Flowplus Oy:lle.

Olemme näin ollen päättäneet keskittää koko konsernin liiketoiminnot Flowplus Oy:öön. Konsernin edellä kuvattu järjestely ei vaikuta asiakas- eikä yhteistyösuhteisiimme millään tavalla, vaan palvelu jatkuu sellaisenaan Flowplus Oy:n toimesta. Järjestelyllä on haluttu aikaansaada entistä parempi palvelutaso keskittämällä liiketoiminnot yhteen valtakunnalliseen yhtiöön.

Siirtyneen liiketoiminnan sopimusvastuut oikeuksineen ja velvollisuuksineen siirtyvät sellaisenaan Flowplus Oy:lle. Tämä koskee myös aikaisemmin JMJ Käämintä Oy:n, Pumppuhuolto Nikula Oy:n ja Sähkö-Alila Oy:n sekä yhtiönne välillä ollutta sopimussuhdetta.

Tämä ilmoitus ei edellytä mitään toimenpiteitä yhtiönne puolelta vaan sopimukset siirtyvät 1.1.2015 lukien Flowplus Oy:lle (y-tunnus 2481324-1).

Lisätietoja: Jarmo Piippo - puh. 0500 407 594 - jarmo.piippo (at) flowplus.fi4.2.2014 Uusia hankintoja

Flowplus Oy on hankkinut linjauslaiteita Flowplussan huoltoyksiköihin ympäri Suomea. Lisäksi tasapainoituksia varten on hankittu Prüftechnikin VibXpert II Balancer.

Lue lisää MLT-Finland kotisivuilta: www.mltfinland.fi/uutiset


13.11.2013 Venttiilihuoltoa laajennettu Kotkassa

Jani Tuliniemi aloitti huoltoinsinöörinä 4.11.2013. Janilla on kertynyt kokemusta prosessiteollisuuden venttiilien ja toimilaitteiden huollosta Kaakon talousalueella.

Konserniin kuuluvan Sähkö-Alilan tiloista Marttilankadulla on venttiilitoiminnoille otettu käyttöön oma alue.

Huollamme vaativatkin prosessiteollisuuden ja voimalaitosten venttiilit ja toimilaitteet. Kokemuksemme kattaa pallo-, läppä-, luisti- istukka-, varo- ja reduktioventtiilit sekä niiden ohjausjärjestelmät ja toimilaitteet.


3.6.2013 Lehdistötiedote

Tampereen Sähkökonekorjaamo Oy:n liiketoiminta on myyty Flowplus Oy:lle, jonka omistavat Flowplus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Piippo ja Teknoventure Management Oy:n ja Wedeco Management Oy:n hallinnoimat rahastot. Tampereen Sähkökonekorjaamon liiketoiminta yhdistetään osaksi JMJ Käämintä Oy:n toimintaa. Kaupan jälkeen Asko Pakkanen jatkaa JMJ Kääminnän paikallisjohtajan ja hän raportoi JMJ Kääminnän toimitusjohtajalle. Tampereen Sähkökonekorjaamon myyjät olivat Asko Pakkanen, Anna Kunnas, Virpi Pakkanen-Wiberg ja Inkeri Pakkanen.

Omistuspohjan muutoksella haetaan lisää resursseja toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Solmittu kauppa avaa Flowplus Oy:lle mahdollisuuden lisätä maantieteellistä peittoaan Tampereen talousalueelle. Tampereen Sähkökonekorjaamon ydinliiketoiminta, sähkömoottoreiden käämintä, huolto ja myynti sekä pumppujen huolto tukee Flowplus ketjun ennakoivan kunnossapidon ja etenkin optimoivan kunnossapidon markkinointia uusille asiakasryhmille. Tavoitteena on kasvattaa merkittävä merkkiriippumaton pumppuhuoltoketju koko Suomen kattavaksi. Tampereen Sähkökonekorjaamon liikevaihto on noin 1 M€ ja henkilökunnan määrä 6 henkeä. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia Tampereen Sähkökonekorjaamon henkilökuntaan. Kaupan jälkeen Flowplus konsernin henkilökunnan määrä on 41 ja liikevaihto n. 6 m€.

”Siirtyminen Flowplus Oy:n omistukseen on meille positiivinen asia, joka takaa perinteiselle toiminnallemme vahvan taloudellisen perustan uusien ja nykyisten palveluiden kehittämisen sekä asiakaspohjan laajentamisen suhteen, kertoo Asko Pakkanen JMJ Kääminnän Tampereen toimipisteestä.”

”Tampereen Sähkökonekorjaamon työtavat ja ennakoivanhuollon kokemus antaa erinomaisen mahdollisuuden olla mukana teollisuuden pyörivien koneiden huolloissa laajemmalla maantieteellisellä alueella, kertoo toimitusjohtaja Mika Koski-Aho JMJ Käämintä Oy:stä.”

”Yli 20% sähköenergiasta, joka kulutetaan sähkömoottoreissa, käytetään pumppaukseen. Tästä pumppauksessa käytetystä energiasta on mahdollisuus säästää jopa 50 % erilaisilla laite ja säätötaparatkaisuilla. Normaalin korjaavan ja ennakoiva huollon lisäksi nk. optimoiva huolto tuo asiakkaalle taloudellisen hyödyn säästyneinä korjaus- ja energiakustannuksina, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Piippo Flowplus Oy:stä.”

Teknoventure Management Oy ja Wedeco Management Oy ovat suomalaisia pääomasijoitusyhtiötä ja kuuluvat Noweco Partners –konserniin. Noweco Partners -konserni keskittyy pk-yritysten yritysjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Konserni hallinnoi yhteensä noin 90 M€:n rahastoja ja nykyisin sillä on salkuissaan kaikkiaan 34 yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 350 miljoonaa euroa. Ne työllistävät kaikkiaan noin 2 800 ihmistä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jarmo Piippo
Flowplus Oy
gsm. 0500 407 594
email. jarmo.piippo@flowplus.fi

Tampereen Sähkökonekorjaamon omistaja Asko Pakanen
Tampereen Sähkökonekorjaamo Oy
gsm. 040-556 4101
email. asko.pakkanen@tampereensahkokonekorjaamo.fi

sijoitusjohtaja Kari Itälahti
Teknoventure Management Oy
gsm. 040 705 9100
email. kari.italahti@noweco.fi

toimitusjohtaja Keijo Kangasluoma
Wedeco Management Oy
gsm. 040-752 0022
email. keijo.kangasluoma@noweco.fi15.5.2013 Pumppuhuoltoon seitsemäs huoltoauto

Huoltoautolle asetetaan toiminnassamme kovia vaatimuksia. Pitkäaikainen yhteistyö Niemi-Korpi Oy:n kanssa huoltoautojen tiimoilta sai jatkoa, kun 15.5.2013 otettiin käyttöön seitsemäs huoltoauto.

 

Uuden hyvin varustellun IVECO auton nostokykyä on saatu parannettua uuden Ferrari 541 -nosturin avulla lukemiin: 320 kg ulottuvuudella 9,3 m. Erityisesti tieltä syrjässä olevien pumppaamojen huoltotoimet nopeutuvat.

14.5.2013 Lehdistötiedote

Flowplus Oy täydentää palveluvalikoimaansa voimalaitosten ja teollisuuden pumppuhuolloissa.

Power Plant Service:n liiketoiminta on siirtynyt Flowplus Oy:lle, jonka omistavat Flowplus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Piippo ja Teknoventure Management Oy:n ja Wedeco Management Oy:n hallinnoimat rahastot. Kaupan mukana Power Plant Service:n pitkäaikaiset työntekijät, Mika Rasmus ja Juha Friberg, siirtyvät Flowplus Oy:n tytäryhtiön Pumppuhuolto Nikulan Oy:n palvelukseen.

Nyt toteutetulla kaupalla haetaan lisää resursseja toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Solmittu kauppa avaa Flowplus Oy:lle mahdollisuuden lisätä palveluvalikoimaansa raskaan teollisuuden ja voimalaitosten vaativien pyörivien koneiden ja venttiileiden huolto- ja perusparannustoiminnot. Power Plant Service:n ydinliiketoiminta, supervisor tyyppinen konsultoiva ja parannuksiin keskittyvä kunnossapitotoiminta tukee Flowplus ketjun ennakoivan kunnossapidon ja etenkin optimoivan kunnossapidon markkinointia uusille asiakasryhmille. Tavoitteena on kasvattaa merkittävä merkkiriippumaton pumppuhuoltoketju koko Suomen kattavaksi.

”Siirtyminen Flowplus Oy:n omistukseen on meille positiivinen asia, joka takaa perinteiselle toiminnallemme vahvan taloudellisen perustan uusien ja nykyisten palveluiden kehittämisen sekä asiakaspohjan laajentamisen suhteen, kertoo Mika Rasmus.”

”Raskaan teollisuuden ja voimalaitosten pyörivät koneet sekä venttiilit ovat kovien paineiden ja aggressiivisten väliaineiden vuoksi alttiilta kovalle eroosiolle ja siksi on erittäin tärkeään että ne toimivat optimaalisella toiminta-alueella. Power Plant Service:n pitkäaikainen ja tunnustettu kokemus näillä toimintakentillä antaa meille mahdollisuuden laajentaa toimintaamme uudelle merkittävälle asiakassektorille, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Piippo Flowplus Oy:stä.”

”Power Plant Service:n laserlinjaus toiminta antaa mahdollisuuden olla mukana teollisuuden pumppuinvestoinneissa heti alkumetreiltä. Hyvin ja asiantuntevasti linjatut koneet pyörivät tasaisesti ja takaavat laitteiden pitkän iän, kertoo Juha Koistinaho Pumppuhuolto Nikula Oy:stä”

Teknoventure Management Oy ja Wedeco Management Oy ovat suomalaisia pääomasijoitusyhtiötä ja ne kuuluvat Noweco Partners –konserniin. Noweco Partners -konserni keskittyy pk-yritysten yritysjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Konserni hallinnoi yhteensä noin 90 M€:n rahastoja ja nykyisin sillä on salkuissaan kaikkiaan 34 yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 350 miljoonaa euroa. Ne työllistävät kaikkiaan noin 2 800 ihmistä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jarmo Piippo
Flowplus Oy
gsm. 0500 407 594
email. jarmo.piippo@flowplus.fi

toimitusjohtaja Juha Koistinaho
Pumppuhuolto Nikula Oy
gsm. 040-526 6103
email. juha.koistinaho@nikula.fi

sijoitusjohtaja Kari Itälahti
Teknoventure Management Oy
gsm. 040 705 9100
email. kari.italahti@noweco.fi

Power Plant Service:n perustaja Mika Rasmus
Pumppuhuolto Nikula Oy
gsm. 044-968 1328
email. mika.rasmus@flowplus.fi

2.5.2013 Lehdistötiedote

Flowplus Oy täydentää maantieteellistä peittoaan Kotkalaisen Sähkö-Alila Oy:n osakekaupalla

Sähkö-Alila Oy:n koko osakekanta on myyty Flowplus Oy:lle, jonka omistavat Flowplus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Piippo ja Teknoventure Management Oy:n ja Wedeco Management Oy:n hallinnoimat rahastot.

Sähkö-Alilan toimitusjohtajana aloittaa kaupan jälkeen Jarmo Piippo ja Sakari Alila toimii ylimenokauden hallituksen neuvonantajana. Sähkö-Alilan myyjät olivat Sakari Alila ja Jaana Alila.

Omistuspohjan muutoksella haetaan lisää resursseja toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Solmittu kauppa avaa Flowplus Oy:lle mahdollisuuden lisätä maantieteellistä peittoaan Kaakkois-Suomen alueelle.

Sähkö-Alilan ydinliiketoiminta, sähkömoottoreiden käämintä, huolto ja myynti sekä pumppujen huolto tukee Flowplus ketjun ennakoivan kunnossapidon ja etenkin optimoivan kunnossapidon markkinointia uusille asiakasryhmille. Tavoitteena on kasvattaa merkittävä merkkiriippumaton pumppuhuoltoketju koko Suomen kattavaksi. Kotkassa sijaitsevan Sähkö-Alilan liikevaihto on noin 1 M€ ja henkilökunnan määrä 10 henkeä. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia Sähkö-Alilan henkilökuntaan. Kaupan jälkeen Flowplus konsernin henkilökunnan määrä on 33 ja liikevaihto n. 5 m€. Yrityskaupan välittäjänä toimi Suomen Yrityskaupat.

”Siirtyminen Flowplus Oy:n omistukseen on meille positiivinen asia, joka takaa perinteiselle toiminnallemme vahvan taloudellisen perustan uusien ja nykyisten palveluiden kehittämisen sekä asiakaspohjan laajentamisen suhteen, kertoo Sakari Alila.”

”Yli 20% sähköenergiasta, joka kulutetaan sähkömoottoreissa, käytetään pumppaukseen. Tästä pumppauksessa käytetystä energiasta on mahdollisuus säästää jopa 50 % erilaisilla laite ja säätötaparatkaisuilla. Normaalin korjaavan ja ennakoiva huollon lisäksi nk. optimoiva huolto tuo asiakkaalle taloudellisen hyödyn säästyneinä korjaus- ja energiakustannuksina, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Piippo Flowplus Oy:stä.”

Teknoventure Management Oy ja Wedeco Management Oy ovat suomalaisia pääomasijoitusyhtiötä ja kuuluvat Noweco Partners –konserniin. Noweco Partners -konserni keskittyy pk-yritysten yritysjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Konserni hallinnoi yhteensä noin 90 M€:n rahastoja ja nykyisin sillä on salkuissaan kaikkiaan 34 yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 350 miljoonaa euroa. Ne työllistävät kaikkiaan noin 2 800 ihmistä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jarmo Piippo
Flowplus Oy
gsm. 0500 407 594
email. jarmo.piippo@flowplus.fi

Sähkö-Alilan perustaja Sakari Alila
Sahko-Alila Oy
gsm. 040 055 3810
email. sakari-alila@sahko-alila.fi

sijoitusjohtaja Kari Itälahti
Teknoventure Management Oy
gsm. 040 705 9100
email. kari.italahti@noweco.fi

toimitusjohtaja Keijo Kangasuoma
Wedeco Management Oy
gsm. 040 752 0022
email. keijo.kangasluoma@noweco.fi

18.2.2013 Jussi Pääjärvi aloitti Nikulan Seinäjoen pisteen vetäjänä

Finnmateria messut Jyväskylässä 21.-22.11.12 oli menestys

Osallistuimme Jyväskylässä pidetyille Finnmateria messuille.

Torstaina Jyväskylän Paviljongissa päättyneet neljännet kaivosteollisuuden ja metallinjalostuksen FinnMateria 2012 -erikoismessut oli menestys. FinnMateria-messuilla kävi hieman alle 3500 alan ammattilaista. Kahden messupäivän aikainen kävijämäärä kasvoi edellisiin, vuoden 2010 FinnMateria-messuihin verrattuna. Pumppuhuolto Nikula Oy:n Juha Koistinaho sanoo pumppuhuollon kiinnostaneen asiakkaita.

”Pumpuilla on ratkaiseva rooli kaivosteollisuuden prosesseissa ja saimmekin osaksemme paljon huomiota. Lisäksi yhteisesiintyminen konsernin sisaryhtiön JMJ Käämintä Oy:n kanssa antoi leveyttä palveluvalikoimaamme. FinnMateria on luonteeltaan voimakkaasti ammattitapahtuma, joten kaikki messukävijät ovat alalla toimivia tai muuten aiheesta kiinnostuneita.”, Koistinaho toteaa.

 

Seuraavat FinnMateria-messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa marraskuussa 2014.

Malminetsinnän, kaivosteollisuuden, malmien rikastus- ja prosessiteollisuuden, metallien jalostuksen, kiviaineteollisuuden, maarakentamisen sekä tuotteiden käsittelyn ja jatkojalostuksen huipputapahtuma, FinnMateria 2012 -erikoismessut, järjestettiin Jyväskylän Paviljongissa 21.–22. marraskuuta.

Messujen järjestelyissä olivat Jyväskylän Messut Oy:n kanssa mukana Vuorimiesyhdistys ry, POHTO Oy, Infra ry ja Suomen Romukauppiaiden liitto ry.

22.8.2012 Pumppuhuoltoon kuudes huoltoauto

Huoltoautolle asetetaan toiminnassamme kovia vaatimuksia. Pitkäaikainen yhteistyö Niemi-Korpi Oy:n kanssa huoltoautojen tiimoilta sai jatkoa, kun 13.7.2012 Jouni Niemi-Korpi luovutti kuudennen huoltoauton yhtiön toimitusjohtajalle Juha Koistinaholle.

 

Uuden hyvin varustellun IVECO auton nostokykyä on saatu parannettua uuden Ferrari 541 -nosturin avulla lukemiin: 320 kg ulottuvuudella 9,3 m. Erityisesti tieltä syrjässä olevien pumppaamojen huoltotoimet nopeutuvat. Tästä hyvänä esimerkkinä on ELY-keskusten alikulkujen pumppaamojen hienosti aikataulussa sujuneet huoltotoimet.

20.8.2012 Henkilöstömuutoksia

Rauno Tuppurainen aloitti 1.7.2012 Pumppuhuolto Nikulan sähkötöiden johtajana. Vuosien ajan olemme panostaneet työturvallisuuteen ja sähköturvallisuuden tavoitteet on asetettu korkealle tasolle.

Katja Matero aloitti 1.7.2012 toimistossa laskutukseen liittyvissä tehtävissä.

15.6.2012 Lehdistötiedote

Pohjois-Suomen merkittävin pumppuhuoltoyritys Pumppuhuolto Nikula Oy siirtyy seuraavaan kasvuvaiheeseen.

Pumppuhuolto Nikula Oy:n koko osakekanta on myyty Flowplus Oy:lle, jonka omistavat Flowplus Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Piippo ja Teknoventure Management Oy:n ja Wedeco Management Oy:n hallinnoimat rahastot. Pumppuhuolto Nikulan toimitusjohtajana jatkaa kaupan jälkeen edelleen Juha Koistinaho.

Pumppuhuolto Nikulan myyjät olivat Sinikka ja Juhani Nikula sekä Juha Koistinaho.

Omistuspohjan muutoksella haetaan lisää resursseja toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Solmittu kauppa avaa Flowplus Oy:lle mahdollisuuden astua pumppuhuollon avainpaikalle Pohjois-Suomen alueella. Tavoitteena on kasvattaa alan merkittävä merkkiriippumaton ketju koko Suomen kattavaksi. Oulussa sijaitsevan Pumppuhuolto Nikulan liikevaihto on noin 3 M€ ja henkilökunnan määrä 14 henkeä. Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia Pumppuhuolto Nikulan henkilökuntaan.

”Siirtyminen Flowplus Oy:n omistukseen on meille positiivinen asia, joka takaa toiminnallemme vahvan taloudellisen perustan. Pumppuhuollon kunnallisteknisten- ja teollistenratkaisujen tarjoaminen koko maan kattavasti on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin, kertoo perustaja Juhani Nikula. Pohjois-Suomen alueella viimeisten 20 vuoden aikana hankitut ja testatut huoltokäytännöt ovat jo nykyiselläänkin laajentaneet yrityksen toimintaa aina Keski-Suomeen asti, lisää toimitusjohtaja Juha Koistinaho Pumppuhuolto Nikulasta” ”Noweco Partnersin tarjoamin taloudellisin resurssein on minulle avautunut mahdollisuus pitkäaikaisen osaamiseni yrittäjämäiseen hyödyntämiseen teollisuuden kunnossapidon palveluissa. Yli 20% sähköenergiasta, joka kulutetaan sähkömoottoreissa, käytetään pumppaukseen. Tästä pumppauksessa käytetystä energiasta on mahdollisuus säästää ainakin 30% erilaisilla laite ja säätötaparatkaisuilla. Normaalin korjaavan ja ennakoiva huollon lisäksi nk. optimoiva huolto tuo asiakkaalle taloudellisen hyödyn säästyneinä korjaus- ja energiakustannuksina, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Piippo Flowplus Oy:stä.”

Teknoventure Management Oy ja Wedeco Management Oy ovat suomalaisia pääomasijoitusyhtiötä ja kuuluvat Noweco Partners –konserniin. Noweco Partners -konserni keskittyy pk-yritysten yritysjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Konserni hallinnoi yhteensä noin 90 M€:n rahastoja ja se on sijoittajana vajaassa 40 yrityksessä


 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jarmo Piippo
Flowplus Oy
gsm. 0500-407 594
email. jarmo.piippo@flowplus.fi

toimitusjohtaja Juha Koistinaho
Pumppuhuolto Nikula Oy
gsm. 040-526 6103
email. juha.koistinaho@nikula.fi

Pumppuhuolto Nikula Oy:n perustaja
Juhani Nikula
gsm. 0400-687 470
email. juhani.nikula@nikula.fi

sijoitusjohtaja Kari Itälahti
Teknoventure Management Oy
gsm. 040-705 9100
kari.italahti@noweco.fi

toimitusjohtaja Keijo Kangasluoma
Wedeco Management Oy
gsm. 040-752 0022
email. keijo.kangasluoma@noweco.fi

Pumppuhuolto Nikula   |   Osoite: Kiilletie 5, 90620 Oulu   -   Puhelin: 020 741 4720   -   fax:(08) 530 5082

designed by visible image 2012